Qreo är en expansiv koncern vars verksamhet primärt består av projektering, kalkylering, projektledning och utredningsarbeten inom VVS och El. Med fokus på flexibilitet och engagemang vill vi visa att även mindre företag kan leverera stort! Sedan starten 2013 och har Qreos verksamhet vuxit stadigt och finns nu baserad i Ängelholm, Malmö och Stockholm.

Vi på Qreo söker nu ”Uppdragsansvarig Projektör inom VVS” till vår verksamhet i Malmö och Stockholm.

Rollbeskrivning
I rollen som Uppdragsansvarig Projektör kommer du att arbeta tätt ihop med våra kunder och agera rådgivare i projekteringsfrågor inom VVS. Din uppgift blir att ta fram lösningar tillsammans med övriga teamet och verifiera att kvaliteten är på topp. Kunderna är till stor del totalentreprenörer och fastighetsägare.

Projekten du kommer att ansvara för finns både inom nybyggnation och ombyggnation. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från att medverka under tidiga projektfaser till att samordna under byggtid. Din erfarenhet och kompetens ger dig en helhetssyn i projekten.

Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi en bred och varierande tjänst som Projektör inom ett solitt och framgångsrikt företag med goda möjligheter till personlig utveckling.

Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans med våra olika projekt.

Sist men inte minst, kommer du få tillgång till en stor samlad kunskapsbank genom kollegor som är bland de bästa inom branschen. Med andra ord kommer du garanterat att utveckla din personliga kompetens och erfarenhet inom rollen som Projektör hos oss på Qreo.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst 3 års praktisk erfarenhet och kompetens från VVS-projektering, men känner att du vill ha nya utmaningar. För att passa in hos oss tror vi att du uppfyller följande:

Du har några års erfarenhet i rollen som Projektör, alternativt Handläggare eller Konstruktör inom VVS.

Du är utbildad VVS-ingenjör eller motsvarande antingen från KY/YH eller högskola/universitet.

Du behärskar olika konstruktions- och beräkningsverktyg som t.ex. CAD. CAD är en viktig del i arbetet och vi ser gärna att du kan programmet MagiCAD eller CADvent men även Revit är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en engagerad person, med kund- och resultatfokus. Du är van att ta egna initiativ samt har en god planerings- och organisationsförmåga. Du är en person med ett brett tekniskt kunnande och en praktisk läggning. Du är självgående både vad avser projektplanering och kundkontakter.

Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs. Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Att använda olika konstruktions- och beräkningsprogram är en naturlig del av din vardag. Du har god kännedom och kunskap om bygg- och entreprenadprocessen. Du besitter goda kunskaper i tal och skrift både i svenska och engelska. Du har B-körkort.

Ansökan
Skicka din ansökan till robin@qreo.se

Varmt välkommen med din ansökan!